Info


Visie

Een goede organisatie staat of valt met een goede visie, dit zijn als het ware de steunpilaren van onze organisatie. Bekijk op deze pagina de duidelijke visie die wij in ons achterhoofd hebben om een goede dansstage te kunnen verzorgen.

Meer info »

Verwachtingen

Een goede organisatie is van veel waarde voor ons, dit kunnen we enkel verwezenlijken door ook hoge verwachtingen te stellen. Ontdek onze verwachtingen voor de verschillende doelgroepen die nauw betrokken zijn bij onze organisatie.

Meer info »

Dansstijlen

Bij Javo kan je genieten van meer dan één dansstijl! Zo bieden wij Jazz-moderne dans, hiphop en musicaldans aan in één week. Meer informatie over de verschillende dansstijlen kan je verkrijgen door op onderstaande link te klikken.

Meer info »

Verloop dansstages

Omdat onze aanpak van stages afhankelijk is van locatie tot locatie, hebben wij een aparte pagina aan elke locatie geweidt. Ontdek de verschillende locaties en dagindelingen ervan.

Meer info »

Zalen

We hebben het geluk om in prachtige accommodaties te mogen vertoeven en in prachtige zalen te dansen. Ontdek waar je deze zalen kan vinden.

Meer info »

Richtlijnen dansstages

Om een JAVO dansstage tot een goed en leuk einde te kunnen brengen geven wij je graag wat extra richtlijnen mee, samen met zaken die je zeker niet mag vergeten.

Meer info »